JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira Dane otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški, koji će se upriličiti od ponedjeljka 21. do subote 26. veljače 2022. godine.

Knjižnica Ljubuški postala je središte kulturnih događanja i mjesto susreta u Gradu Ljubuškom te među brojnim svojim aktivnostima upriličila je i ove dane u okviru kojih će, među ostalim, biti održano predstavljanje romana „Koliko traje jedno zauvijek“ autora Filipa Pešorde, kao ujedno i prijave na tradicionalni, šesti po redu ciklus, besplatan tečaj crtanja i slikanja i posjet knjižnici polaznika dječjih vrtića.

Za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata knjižnice posjetiteljima je omogućen obilazak knjižnice pod stručnim vodstvom, koje će ih pobliže upoznati s blagodatima iste, nadasve bogatim knjižnim fondom, potom s brojnim i raznovrsnim aktivnostima, uslugama, pristupom i pretraživanjem online kataloga knjižnice.

Ovo je prigoda da se učlanite u knjižnicu i kao član knjižnice koristite brojne pogodnosti koje ista nudi, nadasve druženje s knjigom – izvorom znanja i zabave.

Veoma je bitno istaknuti da za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata Knjižnice Ljubuški svi koji dugo vremena nisu vratili posuđene knjige to mogu učiniti bez bojazni od naplate zakasnine.

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!