Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Međugorju od 7. do 10. travnja 2022. godine.

Duhovnu obnovu vodit će poznati svećenici: pater Ivan Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

Duhovna obnova održat će se pod geslom: “I ti ćeš gradit´ na starim razvalinama, dići ćeš temelje budućih koljena.” (Iz 58,12)

Prijave za duhovnu obnovu su u tijeku i traju do 1. travnja 2022.

Cijena trodnevnog smještaja u hotelu (uključen doručak i ručak) iznosi 600 kn. Očekivana cijena organiziranog prijevoza iz Osijeka, Rijeke i Zagreba: oko 300 kn.

Prijave i sve informacije o duhovnoj obnovi na LINKU, mail: info@marijanskizavjet.hr, tel: 095 741 3334

U skladu s epidemiološkim mjerama broj sudionika je ograničen.

• Domovinska duhovna obnova na inicijativu Marijanskog zavjeta predstavlja pokušaj osnaživanja u kršćanskom domoljublju, po uzoru na ono Kristovo, Marijino, Stepinčevo i svih svetih domoljuba u povijesti Crkve i našega naroda.

• Obnovom u ovom svetom mjestu tražimo da Bog iscijeli stare razvaline o kojima Prorok Izaija govori – sva lutanja i nevjerstva našega naroda, ona povijesna i ova danas – kako bi na buduća koljena prenijeli polog vjere, ljubavi i nade.

• Program će voditi poznati svećenici i duhovnici, sastojat će se od nagovora, svetih misa, pohoda svetim mjestima te prigoda za osobne razgovore sa svećenikom i ispovijed.

• Program počinje u četvrtak navečer, a završava na Cvjetnu nedjelju s procesijom i zajedničkom svetom misom s narodom, navodi se u priopćenju.

/HMS/

error: Content is protected !!