U nedjelju, 6.ožujka u svadbenom restoranu „Ohio“ u Ljubuškom održana je redovita izvještajna Skupština udruge pčelara „Kadulja“ Ljubuški.

Izvješće o radu za proteklu, 2021. godinu, podnio je predsjednik Udruge Marijofil Rupčić. Podnoseći izvješće o radu, Rupčić je istaknuo kako i ove godine imaju velik problem s pašarinom u Herceg-bosanskoj županiji te naveo koje su aktivnosti poduzete da bi se i taj problem riješio. Također, predsjednik Rupčić je govorio i medijskom nastupu na Radiju Ljubuški i Federalnoj televiziji te naglasio i buduće aktivnosti po pitanju medijskih nastupa i ukazivanju na probleme s kojima se Udruga susreće.

Na skupštini je rizničar Mirko Lučić podnio financijsko izvješće i stanje blagajne, koje je prihvaćeno jednoglasno kao izvješće predsjednika Nadzornog odbora Ante Bošnjaka o financijskom izvješću i radu Nadzornog odbora.

Član Udruge Zvonko Barišić govorio je o nacrtu prijedloga o izmjeni postojećeg zakona i ostalih akata koji reguliraju ovu oblast, te o problemima s kojima se susreću i po tom pitanju.

Poslušajte što nam je nakon završetka Skupštine rekao njen predsjednik Marijofil Rupčić.

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!