Nakon šokantnog dvoboja na Rujevici i poraza od Rijeke u polufinalu Hrvatskoga kupa, Osijek nastavlja borbu za sam vrh ljestvice u domaćem prvenstvu. U nedjelju u Gradski vrt stiže Gorica. 

– Kao puno puta u životu nakon pada treba se ustati, tako i sada. Nije život bajka pa tako ni u sportu. Imate pobjede, poraze, neriješen utakmice i iz svake od njih treba izvući pouke i u slučaju poraza ne ponavljati pogreške koje si učinio u nekom određenom trenutku. Na tome je fokus, fokus na rad, fokus na zadatke, fokus na prvu sljedeću utakmicu. Znamo da je još puno posla pred nama. Sezona je još duga. Imamo još deset utakmica sada koje želimo maksimalno kvalitetno apsolvirati, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica

Ozlijeđeni Škorić, koji ionako ne bi imao pravo nastupa zbog tri žuta kartona, i Mance propustit će dvoboj u nedjelju, Ivušić je već u utakmici u Rijeci imao problema s temperaturom i njegov je nastup upitan. Bohar i Petković danas nisu mogli trenirati.

Unatoč zdravstvenim problemima, svi su igrači negativni na COVID i Bjelica vjeruje da će se do nedjelje stanje popraviti.

– Sastavit ćemo respektabilnu momčad za Goricu. Trebalo je i fizički rekuperirati ekipu i psihološki podići momčad. Imamo široki kadar, imamo puno igrača, sigurno će biti nekih promjena. Odlučit ćemo neposredno prije utakmice. Da je u subotu utakmica bilo bi puno teže, ovako se imaju prilike oporaviti.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!