U četvrtfinalu prvog iz ciklusa turnira “Istarske rivijere” u Poreču hrvatski tenisač  Dino Prižmić izgubio je od Španjolca Oriola Rocce Battale sa 6-4, 7-6 (3).

Poslije pobjeda nad Nijemcem Wesselsom i Talijanom Tabaccom, Prižmić je bio vrlo dobar do završnice svakog seta u četvrtfinalnom dvoboju. Servis je izgubio na kraju prvog seta, a premda je i u drugom španjolski tenisač vodio, naš je igrač susret odveo u tie-break, u kojem je poveo s 3-1. Međutim, nizom uzastopnih poena Rocca Batalla izborio je polufinale u kojem će igrati protiv Šveđanina Dragosa Nicolae Madarasa.

U drugom polufinalu sastaju se Austrijanac Filip Mišolić, pobjednik prošlogodišnjeg porečkog turnira i Rumunj Sebastian Gima.

U igri parova današnja dvostruka pobjeda Zvonimira Babića i Milija Poljička. Najprije su eliminirali našeg Božu Baruna i Šveđanina Madarasa 6-0, 6-1, a u četvrtfinalnom dvoboju bili su bolji i od Francuza Matthieua Perchicota i Emiliena Voisina 6-1, 6-4.Za finale će se sutra boriti protiv prvih nositelja, francusko-turske kombinacije DroguetKirkin.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!