Neprilagođena brzina uzrok je teške prometne nesreće sinoć na državnoj cesti Pula-Barban kod Marčane, u kojoj su poginuli 45-godišnjak iz Marčane i 24-godišnjakinja iz Labina, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

Nesreća se dogodila oko 20,20 sati kada je 45-godišnjak vozeći osobni automobil Alfa Romeo, pulske registracije iz smjera Barbana prema Marčani, u zavoju, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu kolnika. Frontalno se sudario s osobnim vozilom Opel Astra pulske registracije, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Labina.

Na mjestu nesreće poginula su oba vozača. Prema informacijama iz policije po završetku očevida, niti jedan od njih nije koristio sigurnosni pojas u vožnji.

Suvozačica u Alfa Romeu, 50-godišnjakinja iz Marčane, zbog zadobivenih ozljeda prevezena je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Tijela poginulih prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije, naveli iz Policijske uprave istarske.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!