Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda, a odabirom prve pjesme s kojom se predstavila u emisiji u subotu, sve je iznenadila.
Naime, Antonija je najprije otpjevala pjesmu Mate Bulića “Moja Hercegovina”, prenosi Jabuka.tv.

Kad smo odlučili da ću pjevati ovu pjesmu prva rečenica koju sam rekla svom Bosketu je: “Joooj osjećam se kao da predstavljam svoju Hercegovinu na Eurosongu!” E sad ne možete ni zamisliti koje su emocije prolazile prije nastupa, a pogotovo tokom njega, kroz svaku žilicu što postoji u meni. Nemoguće je to, napisala je pjevačica na svom Instagramu uz isječak iz nastupa.

Znam da dosta vas ne zna koliko ova pjesma znači mom narodu i meni, ali vjerujem kad bi se samo malo unijeli u tekst pjesme sve bi vam bilo jasno. Hvala mojim Hercegovcima što su uz mene i što smo kao jedno sinoć bili, i što ćemo biti kad god se čuje ova pjesma, gdje god se nalazili i na kojoj god strani svijeta. Ja dok sam gledala nastup plakala sam od sreće neke isto dijete, znam. Neizbježno je to kad u nešto ideš svim srcem. Posebno hvala i svima onima koji nisu povezani sa Hercegovinom, a osjetili su emocije i iskreno ste me podržali. Ima vas puno i koliko god sam iznenađena toliko sam vjerovala da ćete shvatiti poruku, dodala je.

Dio “tvoje prezime”, sklopljene oči i moj prst ka gore, znači da je ovo za tebe dedo, zaključila je Antonija.

Izvor:jabuka.tv

error: Content is protected !!