Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, drugu godinu za redom organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju” Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 5. ožujka i trajat će 20. ožujka, nakon čega slijedi glasovanje.

Osnovni uvjet za natjecanje je da je prijavljeni kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja. Mogu se nominirati slobodni momci,rastavljeni i udovci.

Nominacije se zaprimaju isključivo putem E-mail adrese: hercegovkagodine@gmail.com

Uz nominaciju je potrebno da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka, zanimanje, te priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata, prenosi Fena.

Također, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i E-mail adresu od kandidata. Maloljetni kandidati nemaju pravo sudjelovanja, priopćili su organizatori.

I jedan Ljubušak među nominiranima za Najpoželjnijeg Hercegovca neženju

ANTUN PAVLOVIĆ 

Zanimanje – Ekonomist

Mjesto boravka – Ljubuški

Status – Momak

O ANTUNU: Rođen 09.11.2001. Visok, crn, crne oči i šarmantan. Ima smisao za humor, društven i veoma ljubazan. Komunikativan i druželjubiv momak.
Voli izlaske i putovanja!
Siguran u sebe i svoje odluke. 

Hercegovka.net/Najpoželjniji Hercegovac neženja

izvor: (www.jabuka.tv)

error: Content is protected !!