Nogometaši madridskog Atletica plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši u utorak na Old Traffordu domaći Manchester United sa 1-0 te je španjolski prvak s ukupnih 2-1 prošao dalje.

Ralf Rangnick, trener Manchester Uniteda, bio je posebno zadovoljan s prvim poluvremenom.

– Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvrijeme, točno onakvo kakvo smo željeli, s mnogo energije. Ipak, nismo uspjeli to pretvoriti u golove. Imali smo nekoliko dobrih prilika i trebali smo zabiti barem jedan gol, rekao je Rangnick pa dodao:

– Nakon dobrog prvog poluvremena, bilo je teško pronaći ritam u drugom dijelu. Znamo da su oni dobri u obrani. Imali smo i neke prilike u drugom dijelu, ali njihov vratar je briljantno reagirao. Znali smo da protiv ove momčadi moramo prvi zabiti.

Pogodak odluke postigao je Brazilac Renan Lodi u 41. minuti, a to mu je bio prvi pogodak u 25. nastupu u Ligi prvaka.

– Sretan sam. Radili smo za ove trenutke. Dečki su odigrali briljantno, jedna od naših najboljih utakmica ove sezone. Počeli smo u formaciji 5-3-2, a zatim promijenili u 5-4-1 s Griezmannom na desnoj strani veze, a Lodi se više izvlačio naprijed na lijevoj strani. Obrana je bila briljantna, a Oblak nam je pomogao da ostanemo mirni. Prava momčadska pobjeda, kazao je trener Atletico Madrida Diego Simeone.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!