Mijo Caktaš nije igrao u posljednjoj Osijekovoj utakmici protiv Gorice (0:0) zbog nedoličnog ponašanja, a sad su se pojavili i detalji cijelog incidenta.

Naime, po Osijeku i okolici se naveliko bruji o tome. Iako su iz kluba prvotno objasnilu da ponajveće zimsko pojačanje nije igralo zbog ozljede zadnje lože, ubrzo se saznalo da je tulumario i pretjerao pa ga je Nenad Bjelica suspendirao.

Ispričao se za postupke, kako treneru, tako i suigračima te je, neslužbeno, kažnjen s 10.000 eura. Shvatio je pouku i bit će u kadru protiv Šibenika ovog vikenda. Što je za Osijek sjajno jer Caktaš je zabio četiri gola u sedam utakmica. 

Ali, nije sjajno za tog potentnog napadača što se u javnosti pojavila kompletna priča oko skandala u kojem je sudjelovao.

Naime, napadač Osijeka previše se opustio te si je u jednom noćnom klubu dopustio pokušati silom ući u ženski toalet. Pritom je i bacao američke dolare po njima kroz pritvorena vrata.

Dok se to odvijalo, jedna od žena u njemu zvala je dečka, koji je pak htio odmah popričati s Caktašom. Naredio mu je da klekne i moli djevojke za oprost, što je učinio, a potom je morao napustiti klub. Što je također učinio, u suzama, piše Večernji list.

Možemo samo nagađati što mu je dečko te djevojke sve rekao kad je epilog bio tako dramatičan.

O ovoj temi Caktaš nije htio razgovarati, kao ni trener Bjelica. Nažalost po sve njih, razgovara se u kuloarima te ostavlja iznimno loš dojam o Caktašu. Kojem sigurno nije ni najmanje ugodno što su takvi detalji došli u javnost. Kao što mu nije ni ugodno zašto se uopće upuštao u sve to pa riskirao karijeru, zdravlje i ugled. Potonjeg je (barem nakratko) izgubio…

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!