Nakon jučerašnje pucnjave u sarajevskom naselju Dobrinja u kojoj je ranjen zamjenik predsjednika Komisije za vrijednosne papire FBiH Matej Živković, Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo provodi akvitnosti na pronalasku počinitelja. 

– U toku su aktivnosti na pronalasku počinitelja – kazao je Feni glasnogovornik MUP-a ŽS Mirza Hadžiabdić, naglasivši kako zbog istrage ne može govoriti o detaljima.

Četvrta Policijska uprava je u srijedu 16. ožujka u 16.32 sati, obaviještena da je u ulici Miroslava Krleže, općina Novi Grad Sarajevo, od NN osobe došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je jedna osoba povrijeđena.

Izlaskom na lice mjesta zatečena je povrijeđena osoba M.Ž., rođen 1974. godine, nastanjen u Sarajevu. Povrijeđenom je liječničku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć ŽS, a potom je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu liječnici  konstatirali teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju.

Očevid na licu mjesta obavili su dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽS i policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju krivičnog djela iz člana 166., a u vezi sa članom 28. KZ F BiH (Ubojstvo u pokušaju), priopćeno je danas iz MUP-a ŽS.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!