U Kaltenkirchenu (okrug Segeberg) u njemačkoj saveznoj zemlji Schleswig-Holstein u četvrtak rano ujutro kamion je vjerojatno tijekom vožnje usmrtio kradljivca dizela i vukao ga nekoliko metara, piše Fenix-magazin.

Tijelo muškarca je pronađeno na ulici zajedno s crijevom za gorivo..

Kako je izvijestila policija, mrtva osoba pronađena je u ulici Kieler Strasse “s jako teškim ozljedama”. Prema dokazima, za nesretnog muškarca se vjerovala da ga je udarilo vozilo i vuklo ga nekoliko metara. Na cesti se pojavio crveni trag dug metar, za koji policija kaže da bi mogao biti trag krvi. Tijelo zbog teških ozljeda još nije moguće identificirati.

Je li čovjek htio ukrasti dizel?

Nešto kasnije, češki vozač kamiona s obližnje benzinske postaje javio se policiji kako bi prijavio navodnu krađu dizela.

Iz polciije su rekli, da je 41-godišnji Čeh izjavio da je čuo zvukove dok je spavao u svom malom kamionu (do 3,5 tone) i tražio uzrok. Nakon što nije primjetio nešto sumnjivo, ubrzo se odvezao. Zaustavio se na benzinskoj pumpi udaljenoj samo nekoliko stotina metara nakon što je čuo škripanje. Vozač je potom ispod kamiona pronašao kutiju s točkovima za koju je policija rekla da je sadržavao uređaj tipičan za krađu goriva. Kamion je osiguran, a 41-godišnjak uhićen zbog sumnje da je počinio ubojstvo iz nehaja.

Izvor:fenix-magazin.de

error: Content is protected !!