Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za jedini pogodak Intera u 1-1 (0-0) domaćem remiju protiv Fiorentine u susretu 30. kola talijanskog prvenstva.

Gosti iz Firence poveli su preko Torreire (50) koji je s pet metara svladao Handanoviča nakon dodavanja Gonzaleza, a samo pet minuta potom konačnih 1-1 postavio je Dumfries (55) udarcem glavom nakon ubačaja Perišića s lijevog krila.

Perišić je igrao do 80. minute, dok Marcelo Brozović zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Intera.

Ovim rezultatom nastavila se kriza “crno-plavih” koji su u posljednjih sedam nastupa u Serie A ostvarili samo jednu pobjedu te su trenutačno treći na ljestvici sa 60 bodova, tri manje od Milana i Napolija s tim da je Napoli odigrao susret više.

Fiorentina je ostala osma sa 47 bodova, dva manje od petog Lazija, a jednim manje od šeste Rome i sedme Atalante. Ranije u subotu je Napoli preokretom u drugom poluvremenu sa 2-1 (0-1) svladao Udinese.  Napoli sada ima 63 boda, kao i Milan koji od 20.45 sati gostuje kod Cagliarija. Filip Benković ostao je na klupi Udinesea koje je 14. na ljestvici sa 30 bodova.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!