Nogometaši Gorice u susretu su 28. kola Prve HNL kao domaćini svladali Rijeku sa 1-0 (0-0).

Drugi je to uzastopni poraz Rijeke, nakon šoka kojeg su doživjeli prošli tjedan protiv Hrvatskog dragovoljca.

– To je tako, kad izgubite jednu utakmicu, kao da privučete neku negativnu energiju oko sebe i onda ne ide kako biste željeli. U prvom poluvremenu nije bilo puno šansi, u drugo smo krenuli sa šansom Merkulova Selahijevim udarcem. Nakon isključenja njihovog igrača, jednostavno nismo bili pravi. Vidi se manjak samopouzdanja, naročito kod igrača prema naprijed. Nisu imali rješenja, kvalitetnog poteza i onda još produkt toga da sami sebi zabijemo drugi autogol sezone, što je stvarno previše, i izgubi se utakmica, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon utakmice te dodao:

– Vidjelo se da je Dragovoljac ostavio traga na nama. Očekivali smo puno više od ove utakmice, lopta nije htjela u gol, pobijedili smo sami sebe, kao i u Osijeku.

S druge strane, novi trener Gorice Samir Toplak u tri utakmice na klupi Gorice osvojio je sedam bodova.

– Kad smo agresivni u obrani, onda je teško protiv nas. Uživam u radu s mladim igračima, danas smo imali šest mladih unutra, oni daju veliki obol, rekao je Toplak.

– Velika pobjeda s igračem manje, nismo upali u negativu, nismo se povukli, tražili smo taj gol i na kraju nas je sreća pomazila. No, ona prati hrabre. Na kraju smo zasluženo pobijedili.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!