Nogometaši Hajduka uvjerljivom su predstavom svladali Lokomotivu na Poljudu 4:0, a odličnu utakmicu odigrao je veznjak Filip Krovinović.

– Čestitao bih momčadi. Pokazali smo karakter, išli smo na glavu, vjerovali smo, imali smo nadu od početka do kraja. Pokazali smo to, a moglo je biti i više. Mislim da smo navijačima priredili jedan lijepi spektakl. Zahvalio bih im se što su došli u velikom broju i nadam se da će tako biti do kraja sezone, rekao je Krovinović nakon utakmice.

U 43. minuti postigao je prekrasan pogodak lijevom nogom s više od 20 metara, a proslavio ga je u zagrljaju s Danijelom Subašićem.

– Možemo reći da je ovo bila i najbolja naša utakmica ove sezone, neka ih bude još. Moj pogodak? Uvijek je smiješno opisavati svoj gol. Namjestio sam se i opalio, znam da imam i lijevu nogu… Ušla je lijepo, svi smo bili sretni. Imam dogovor sa Subom da pucam i uvijek k njemu dođem kad zabijem, rekao je Krovinović te pohvalio sve ostale strijelce:

– Ne znam koji je bio bolji.

S ova tri boda Hajduk je stigao na treće mjesto na ljestvici sa 52 boda, koliko ima i četvrta Rijeka koja je ranije u subotu izgubila od Gorice sa 0-1, ali Hajduk je odigrao utakmicu manje. Ispred njih su Dinamo i Osijek, koji će svoje utakmice 28. kola igrati u nedjelju, sa po 54 boda.

– Sada treba pauzu iskoristiti na najbolji mogući način, analizirati sve ranije, a onda ući ozbiljno u zadnji dio sezone, dati sve od sebe, a na kraju ćemo vidjeti gdje smo, zaključio je Krovinović za Hajduk TV.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!