Nakon velike drame koja se rijetko može vidjeti na obojakškim terenima, SOK Mostar je večeras poražen na gostovanju u Goraždu. 

Prvi dio utakmice u goraždanskoj dvorani bio je u znaku velike borbe na terenu. Uz apsolutnuo zalaganje oba tima i igranje poena za poen, prva dva seta na identičan način pripadaju mostarskom timu rezultatom 27:25, 27:25.

Činilo se kako će u Goraždu prvi put ove godine Mostarke uzeti čistu pobjedu u Premijer ligi BiH na ovom gostovanju, ali onda su stvari krenule drugim tijekom.

U trećem setu dolazi do pada koncentracije i nekoliko loših prijema lopte od strane ‘Sokica’, što u konačnici domaće igračice koriste i osvaju set rezultatom 25-16.

Četvrti set je opet bio na strani domaće ekipe, a u tim trenutcima i domaća publika podiže atmosferu u dvorani. Ipak, SOK Mostar pronalazi svoju igri, ali onda opet neočekivati razvoj događaja. U trenutcima kada SOK Mostar treba dobiti meč dolazi do neslaganja među sucima koji svojim odlukama ostavljaju domaći tim u igri, te u konačnici odbojakšice Goražda osvajaju set rezultatom 26-24.

Ni to nije pokolebalo ‘Sokice’, te u petom setu opet imamo odličnu odbojku obje momčadi u borbi za konačno pobjedu. Ipak, domaći tim osvaja i peti set rezutatom 16-14 i odnosi pobjedu.

Uz sve nepravde koje su ‘Sokice’ doživjele večeras u Goraždu, novi meč ovih ekipa je u srijedu u Mostaru. Ako ponove igru kao večeras, ‘Sokice’ mogu očekivati pozitivan rezultat. Ako suci opet ne budu imali nedoumica. 

SVI NA TRIBINE!

Autor: pogledba

error: Content is protected !!