Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić za vikend je boravi u Madridu gdje se uoči El Clasica susreo s predsjednikom madridskog Reala Florentinom Pérezom, a vikend je iskoristio i za susrete s trojicom reprezentativac, Šimom Vrsaljkom (Atletico) i Lukom Modrićem (Real) koji žive i igraju u glavnom gradu Španjolske te s Mateom Kovačićem (Chelsea) koji je u Madrid stigao pogledati derbi kao uspješni bivši igrač Reala.

– El Clasico uvijek ima posebnu draž i energiju, a ponosan sam što već godinama ova utakmica ima i važan hrvatski ‘štih’ zahvaljujući našem Luki, i donedavno Kovačiću i Rakitiću. Drago mi je što je Šime poboljšanjem svoje klupske pozicije ujedno vratio i reprezentativni status, a Mateu sam čestitao na svjetskom klupskom naslovu te općenito sjajnoj formi koju pokazuje u Chelseaju gdje se nametnuo kao jedan od najboljih svjetskih veznjaka, rekao je Kustić za HNS.

– Zahvaljujem predsjedniku Pérezu na domaćinstvu i lijepim riječima koje je imao za hrvatski nogomet, a ne moram ni isticati s koliko poštovanja govori o našem Luki i njegovoj ulozi u Realu. Možemo samo biti ponosni i zahvalni što imamo takvu nogometnu veličinu u svojim redovima, istaknuo je predsjednik Saveza.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!