Slovenska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Dohi gdje će 26. ožujka odigrati prijateljsku utakmicu s Hrvatskom. 

Nakon dvoboja s Vatrenima, izabranike Matjaža Keka 29. ožujka očekuje utakmica protiv Katara. Slovencima će susreti u Kataru poslužiti kao priprema za predstojeće okršaje u lipnju u Ligi nacija u kojoj igraju protiv Švedske, Srbije i Norveške.

– Zaista je teško igrati u ritmu utorak-subota, ali igraju i drugi. Tvrdim da je igrati na ovoj razini privilegija, pogotovo kad su europske utakmice u pitanju. Sezona je naporna, morat ćemo biti mudri i dobro organizirani, vjerojatno i spremni na neke izostanke. Zbog svega toga će možda u Kataru biti i neko novo ime, što ne znači da je netko otpisan. Više od umora mene zanima kako ćemo u lipnju parirati protivnicima u četiri utakmice Lige nacija, protivnicima koji su po svim parametrima kvalitetniji od nas. Upravo to i jest izazov i motiv, jer napredovati možete samo ako igrate protiv boljih, rekao je za portal Radiotelevizije Slovenije izbornik Matjaž Kek.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!