Rukometaši dobojske Sloge u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine upisali su novu domaću pobjedu, ovaj put nad ekipom aktualnog prvaka, Izvižača iz Ljubuškog, rezultatom 30:29 (16:18).

Susret su bolje otvorili domaći rukometaši koji su u dvanaestoj minuti susreta imali prednost od tri gola razlike kod rezultata 6:3. Ubrzo je uslijedio odgovor Ljubušaka koji u 16. minuti serijom 0:4 stižu do preokreta i svog drugog vodstva 6:7.

Do kraja prvog dijela uglavnom ujednačena borba, gosti iz Ljubuškog održavali su rezultatsku prednost od jednog ili dva gola razlike, da bi se na odmor otišlo kod rezultata 16:18.

U nastavku kao i na početku susreta. Dosta bolja igra domaće ekipe koja serijom 6:3 u 39. minuti dolazi do preokreta rezultata 22:21

Uslijedio je period ujednačene borbe, ekipe su se smjenjivale u vodstvu. U 45. minuti Dobojlije odlaze na plus dva kod rezultata 26:24. Serijom 1:4 Izviđač u 53. minuti stiže do preokreta i minimalnog vodstva 27:28.

U posljednjih šest minuta Sloga je uspjela postići tri a izviđač samo jedan pogodak za na kraju konačnih 30:29 i veliko slavlje domaće ekipe.

Slogu su do pobjede vodili Bojan Tulendić sa deset, te Miloš Trifunović i Danilo Ristić sa po šest postignutih pogodaka.

Kod Ljubuškog istakli su se Miloš Kos i Mladen Bošković sa po šest postignutih pogodaka. Po tri su dodali Milan Vukšić, Zvonimir Lukenda, Mirko Mišetić, Ivano Pavlović i Diano Ćeško.

Izvor: Svijet Rukometa

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!