Talijanski napadač Mario Balotelli, koji trenutačno nastupa za turski Adana Demirspor, rekao je nakon neuspjeha talijanske nogometne reprezentacije, da ga se javnost sjeti samo kad Azzurri izgube.

Balotelli je bio na proširenom popisu igrača za dvoboje kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali nije dobio priliku pri njegovom “skraćivanju”, a Italija je poražena od Sjeverne Makedonije u doigravanju te neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

– Boli, ali nije bitan poziv za Sjevernu Makedoniju ili Tursku. Svjetsko prvenstvo prvenstvo je u prosincu i mogao sam biti biti dio momčadi. Mislio sam da sam imao šansu, ali bio sam tužan kad je Italija ispala, rekao je Balotelli za Sky Sport Italia.

Italija je imala problema u napadu, a Ciro Immobile nije bio na razini kao što je u Laziju pa su se ponovno pojavila pitanja o nepozivanju Balotellija.

– Ljudi me se sjete samo kada Italija izgubi. Lako je sad to reći, ali prije utakmice nitko nije razmišljao o meni. Imali smo dobre prilike protiv Sjeverne Makedonije, a ja sam dobar ispred gola. Ne znači to da bi pobijedili, ali imali bi priliku zabiti, zaključio je napadača.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!