Nogometaši Hajduka pripremaju se za okršaj protiv Osijeka koji je na rasporedu u nedjelju u 19.30 sati u Gradskom vrtu.

Utakmica je vrlo važna za obje utakmice te za utrku za naslov prvaka. Na mini ciklus priprema za vrijeme reprezentativne stanke osvrnuo se lijevi bek Dario Melnjak.

– Imali smo deset dana nakon posljednje utakmice u kojima smo se, vjerujem, dobro fizički i psihički pripremili. S punim samopouzdanjem krećemo u ova zadnja dva mjeseca, a s najviše fokusa na utakmicu s Osijekom. Vjerujemo da s povratkom igrača s reprezentativnih okupljanja možemo napraviti dobar rezultat u Osijeku. Ekipno smo, vjerujem, na ovim pripremama dobili puno. Naučili smo iz tih pogrešaka za dalje, a sada kreću pripreme za Osijek, rekao je Melnjak za Hajduk TV.

U posljednjoj utakmici prije stanke, Hajduk je na domaćem terenu nadigrao Lokomotivu 4:0.

– I mi i navijači možemo biti zadovoljni s utakmicom protiv Lokomotive, trebamo uzeti pozitivne stvari s te utakmice i nastaviti s dobrom igrom. Samopouzdanje će nam biti značajno u utakmicama koje dolaze, rekao je Melnjak.

– Moja igra? Ide uzlaznim putem. Nadam se da ću tako i nastaviti. I kao ekipa rastemo i nadamo se da ćemo završiti sezonu onako kako mi želimo.

Dinamo na vrhu ima 57 boda, isto kao i Osijek, dok Hajduk ima pet bodova manje. Dinamo i Hajduk još imaju za odigrati jednu zaostalu međusobnu utakmicu.

– Utakmica s Osijekom će biti slična kao i ove prošle. Imamo puno prostora za napredak u odnosu na te utakmice, a bit će puno naših navijača na utakmici, to će nam biti još jedan “forte”. Veselim se toj utakmici, zaključio je Melnjak.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!