Trener Rijeke Goran Tomić nakon pobjede protiv Istre 1961 govorio je o važnosti tri boda za samopouzdanje poslije dva uzastopna poraza koja su njegovi igrači doživjeli u posljednje dvije utakmice.

– Trebala nam je ova pobjeda nakon dva poraza. Vidio sam u zadnja dva tjedna da smo dobro trenirali, vratili smo energiju i danas igrači su dali sve od sebe, izgledali samo kao ekipa, nismo puno Istri dopustili. Da je u napadu bilo mirnoće mogli smo postići još koji gol. Veseli me ova utakmica i kompaktnost ekipe, nagrađen je naš rad i trud, rekao je Tomić nakon utakmice.

Rijeka je u 29. kolu HNL-a na gostovanju u Puli svladala Istru 1961 s 2:0, čime je prekinula niz od dva poraza i preskočila Hajduk na trećem mjestu, no s dvije odigrane utakmice više.

– Nakon dva poraza nije ugodno igrati pod takvim opterećenjem, ali nagradilo je naše igrače za rad. Pokazali smo da drugačije izgledamo kad nam se vrate bitni igrači. Drago mi je zbog pobjede.

U sljedećem kolu na Rujevicu dolazi vodeći Dinamo.

– Imamo dovoljno vremena za pripremu. Nadamo se da ćemo biti zdravi i pružiti pravu partiju na Rujevici, zaključio je trener Rijeke.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!