U posljednjoj utakmici 29. kola Prve HNL Lokomotiva je kod kuće svladala Slaven Belupo 3:1.

– Mislim da smo dominirali i bili smo bolji čitavu utakmicu. Opet se potvrdilo nepisano nogometno pravilo da kad ne iskoristiš svoje šanse, primiš pogodak, to se i nama dogodilo nakon promašenih prilika, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja nakon utakmice.

Istaknuo je kako su njegovi igrači ponovno pokazali karakter, a osvrnuo se i na predstavu najboljeg strijelca Lokomotive Marka Dabra, koji je s dva gola preokrenuo utakmicu, a ušao je u 46. minuti umjesto Pivarića. Na ljestvici strijelaca HNL-a samo su dvojica igrača ispred Dabre. Marko Livaja na vrhu ima 22 gola, slijedi Josip Drmić sa 16, a Dabro ima 13.

– Misao vodilja bila nam je da ga uvedemo kad se suparnik malo umori. Tako smo i napravili, a on je opet pokazao da je pravi lisac u šesnaestercu, rođeni golgeter, zaključio je Čabraja.

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić priznao je da je Lokomotiva bila bolja momčad.

– Kad sve zbrojimo, nismo baš najbolje izgledali, Lokomotiva je bila bolja i zasluženo je pobijedila. Dugo smo bili na maksimumu s pravim pristupom, ali to više nije tako i to već neko vrijeme govorim dečkima, rekao je Zekić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!