Visoki honorari iz reality emisija mnogim su kandidatima spasili egzistenciju što je i jedan od razloga zašto se prijavljuju u ovakav tip showowa.

Ipak, čini se da natjecateljice ovogodišnjeg ‘Gospodina Savršenog’ i neće previše profitirati od sudjelovanja. Naime, kako smo od jedne od njih doznali honorar im iznosi tek 500 kuna po danu snimanja (valja kazati i to da se emisija nije snimala svakog dana), piše Slobodna Dalmacija.

Jedino se jedna od najkontroverznijih natjecateljica Olivera Matijević navodno uspjela izboriti za nešto veći honorar što je uspjela ispregovarati jer je u show ušla kao pjevačica, doduše, ne toliko poznata široj javnosti.

Sigurno vas zanima i koliko je dobio 31-godišnji Splićanin Toni Šćulac, doktor fizike i predavač na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Šuška se da njegov honorar za tromjesečno snimanje iznosi oko deset tisuća eura (75 tisuća kuna).

Mnoge je gledatelje iznenadilo da se profesor s akademskom karijerom prijavio na show.

-Moji najbliži već znaju da velike životne odluke ne donosim nepromišljeno, tako da sam ih jako brzo uvjerio da je to dobar potez i od samog početka su mi velika podrška. Mislim da se dosta ljudi iznenadilo, ali za sada primam samo pozitivne komentare. Najviše mi znači javna podrška mog PMF-a koji je pokazao da me cijeni zbog mojih znanstvenih i nastavnih postignuća, a da nema predrasuda prema tome što profesori rade u slobodno vrijeme – rekao je nedavno Toni u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Izvor:slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!