U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Villarreal je iznenađujuće pobijedio Bayern 1:0. Pogodak odluke zabio je Arnaut Danjuma u osmoj minuti.

– Sakupljamo mnogo sjajnih trenutaka i iskustva ove i prošle sezone. Način na koji je momčad jasno dala do znanja danas: “Mi smo ovdje, igramo protiv favorita i borimo se za polufinale.” Bili su skoro savršeni večeras, rekao je trener Villarreala Unai Emery nakon utakmice.

Presretan je s reakcijom publike i srećom koju je vidio među navijačima.

– Profesionalizam je bitan, da. Ali nogomet je emocija i zbog toga sam ponosan što su naši momci usrećili navijače, objasnio je Emery.

Svjestan je španjolski stručnjak da je težak uzvrat pred Villarrealom. Uzvrat je 12. travnja u Münchenu.

– Moramo napraviti još jedan korak sljedećeg tjedna. Moramo zahtijevati još više od sebe kako bismo ih izbacili iz Lige prvaka. Sve ovo dosad je bilo povijesno, ali bili smo već ranije u četvrtfinalu, a sad želimo odigrati i sjajan uzvrat, zaključio je Emery.

– Ove večeri Lige prvaka se ne mogu mjeriti ni sa čime. Možemo još bolje od ovoga, ali ako pobijediš Bayern i još možeš bolje – to je pozitivna stvar, dodao je strijelac za Villarreal Arnaut Danjuma.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!