Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne i Mostarski sajam realiziraju program “Živa riječ i književni opus”- predstavljanje autorskog stvaralaštva.

Program će se održati u petak, 8. travnja, u 16 sati na glavnoj pozornici Mostarskog sajma.  

Iz Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne najavili su dodjelu nagrada studentima i srednjoškolcima na natječaju “Pričom i(li) fotografijom do nagrade”, te predstavljanje romana “Cvjetni trn” Mare Cice Šakotić dobitnice književne nagrade “Antun Branko Šimić” i druge nagrade Fra Martin Nedić 2021.

Ispisujući roman Cvjetni trn, Mara Cica Šakotić ispisuje stvarne životne priče. Njezino je pripovijedanje stoga realistično, čitateljski prohodno, donekle memoarsko, na trenutke se čini da je i autobiografsko. Autorica je svojim pripovjednim stilom uspjela ostvariti takvu narativnu strukturu koja plijeni čitateljevu pozornost, otvarajući mu mogućnost zagledanja u minula doba, u način života i poteškoće s kojima su se ljudi susretali, a koje se današnjim, osobito mladim ljudima, čine nevjerojatnima…, stoji u najavi. 

U programu će sudjelovati – Ivan Sivrić, Mija Martina Barbarić, Mara Cica Šakotić, Maja Lasić, Ana Federici, Snježana Lovrić

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!