Trener Slaven Belupa Zoran Zekić najavio je dvoboj 30. kola Prve HNL koji njegova momčad na domaćem terenu igra u nedjelju protiv Osijeka.

– Osijek je u vrhunskoj formi, ima vrhunske rezultate i vrhunski je vođen. Ne tajimo da su veliki favorit, no mi igramo doma, u našoj Koprivnici, i moramo biti pravi, pametni i agresivni tijekom cijele utakmice kako bismo ostvarili željeni rezultat, rekao je Zekić na konferenciji za medije pa dodao:

– Što se tiče našeg stanja u momčadi i ozljeda… Pokušavam biti pozitivan, ali kako ide ona pjesma – Smijem se, smijem se, a plakao bih. Ali dobro, sve je to dio života. Vidjet ćemo na kraju dana tko će nam biti na raspolaganju.

Komentirao je dvoboje protiv “svojih” Dinama i Osijeka.

– Protiv koga god igramo od tih favorita, svi očekuju da praktički ne bismo trebali ni igrati. Rekao sam, dobar dio mladosti navijao sam za Dinamo, što je u bivšoj Jugoslaviji bilo normalno. Neki su navijali za Partizan, Velež i ostale, a ja Dinamo, govorio je Zekić i nastavio:

– Osijek je moja ljubav, moj klub, moj grad. To ne moram dokazivati. Ali sada sam zaposlenik djelatnik Slaven Belupa, imam obavezu biti profesionalac. Osijek je veliki favorit, nemamo što tajiti, ali igramo doma. Moramo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti što će biti.

Komentirao je i borbu za prvaka, četiri kluba i dalje imaju šanse za titulu.

– To je savršeno za ligu, ali nije savršeno što je ta četvorka financijski odmakla od svih drugih momčadi. Ne sviđa mi se, naravno, iz moje pozicije jer se ne možemo približiti njima, ni sa svojim idejama, ni rezultatima. Ne bih htio komentirati ništa, iza svake moje riječi digne se prašina, a ja sam samo iskren čovjek. Nek’ se oni bore između sebe, a mi imamo izazove i probleme s kojima se borimo i s kojima ćemo se boriti svaki dan, zaključio je Zekić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!