Poštovani slušatelji, danas od 13,15 sati u našem programu gostuje Marijo Tot, asistent trenera nogometne reprezentacije Irana Dragana Skočića.

Reprezentacija Irana je prva od Azijskih reprezentacija osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo, a natjecanje su završili kao prvi u svojoj skupini, ispred Južne Koreje.

Podsjećamo, u ožujku 2021. Tot se, na poziv sunarodnjaka Dragana Skočića, pridružio reprezentaciji Irana. Iz gotovo bezizlazne situacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Qataru 2022. ovaj je dvojac dosad nezabilježenim nizom pobjeda usmjerio pažnju na sebe i odveo Iran na najveću svjetsku smotru.

S Marijom ćemo razgovarati o njegovim trenerskim nogometnim počecima u Brotnju, nogometnom putu – od Hercegovine, preko Rijeke, Dinama, ženske nogometne reprezentacije Hrvatske, do rada u Maleziji, Kini, Saudijskoj Arabiji, te reprezentaciji Irana i plasmanu na najveću svjetsku nogometnu smotru.

Naravno, pitat ćemo ga i kako se živi u zemljama u kojima je radio, kakav status uživa nogomet u tim zemljama, kakav je standard građana i što ga se tamo posebno dojmilo.

Marijo je, da tako kažemo, napola Metkovac napola Ljubušak.

Obitelj mu živi u Metkoviću, ali on ima prekrasno imanje na Zvirićima, tamo je napravio kuću i većinu vremena koje bude na ovim prostorima provodi na Zvirićima.

Danas, od 13,15 sati budite s nama na 99,4 MHz i poslušajte razgovor s Marijem Totom.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!