Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je dvoboj 31. kola Prve HNL koji njegova momčad igra sutra protiv Gorice na Poljudu.

– Trebamo se koncentrirati na sebe, važan tjedan je pred nama, imamo tri utakmice. Igramo sutra, pa odmor, i nekoliko dana prije Dinama. Onda opet u subotu protiv Slaven Belupa. Ovaj tjedan je veoma važan. Moramo biti mentalno i fizički spremni za sljedeće tri utakmice. Dobro smo trenirali i spremni smo za najvažniju utakmicu, a to je Gorica. Ne razmišljamo o drugoj utakmici trenutačno, rekao je Dambrauskas u najavi.

Dvoboj se igra od 20.05 sati.

Trener Hajduka komentirao je sutrašnjeg protivnika.

– Svaka utakmica piše svoju priču. Prošli rezultati nisu bitni, igrali smo dobro protiv njih, to i očekujemo sutra. Imaju novog trenera, poštujemo ga. Trener ih je stavio na pozicije na kojima se najugodnije osjećaju, oni mogu pobijediti na svoj dan baš svakoga. Kad ekipe dođe u Split, imaju krila, jer za većinu momčadi ovo je važna utakmica jer se dokazuju. Moramo biti spremni i fokusirani kako bismo pokazali najbolji nogomet, a onda nemam straha za rezultat, rekao je Dambrauskas.

Nekoliko igrača ima opasnost od žutih kartona protiv Gorice s kojima bi propustili derbi s Dinamom u srijedu.

– Ne razmišljam o kartonima, razmišljam samo kako sutra pobijediti. Kasnije možemo razmišljati o dvoboju protiv Dinama u srijedu, prvo je na rasporedu Gorica, a onda ide sve ostalo, rekao je Dambrauskas.

Govorio je o atmosferi u momčadi.

– Mislim da je atmosfera savršena, najbolja što je ikad bila. Igramo još nekoliko utakmica u ligi, finale Kupa. Mi smo profesionalci, plaćeni smo za ovo. Do kraja sezone, ne smijemo razmišljati o odmoru, to nije pošteno prema navijačima. Ići ćemo do kraja fokusirano. Rezultat je nekad dobar, nekad nije, ali najvažnije je što radiš na treningu. Ako daš sve, tako će biti i na utakmicama. Tako se postaje pobjednik. Moraš pobijediti prvo sebe, da bi pobijedio u utakmici, zaključio je trener Hajduka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!