Nogometaši Širokog Brijeg u okviru u 26. kola m:tel Premijer lige BiH u subotu gostuju kod Leotara, a trener Jure Ivanković očekuje od svojih igrača bolje izdanje u odnosu na posljednje dvije utakmice u kojima je Široki Brijeg poražen od Veleža 1:0 te odigrao 1:1 s Posušjem.

– Mi idemo u svaku utakmicu s ambicijom da pobijedimo i pokušat ćemo se izdići iz krize nakon ovih loših rezultata. Najviše smo razgovarali o pristupu i poštenom odnosu prema dresu koji se nosi bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo. Svaka utakmica je prilika za dokazivanje svakom igraču koji igra u Širokom Brijegu, tako da očekujem pozitivnu reakciju od igrača i da ćemo se vratiti iz Trebinja zadovoljni – kazao je Ivanković.

On je najavio i određene promjene u momčadi, kazavši kako će do kraja prvenstva priliku dobiti neki igrači koje su do sada imali manju minutažu.

– Pokušat ćemo smanjiti greške koliko je to moguće kako bismo poboljšali igru u sljedećem razdoblju. Trudit ćemo se popraviti i ostale segmente u igri i vratiti zajedništvo i borbenost koja nas je krasila u nekim utakmicama ove sezone. Mislim da je igra morala biti bolja i da će sigurno biti bolja u sljedećim utakmicama – poručio je Ivanković.

Dodao je kako unatoč svemu vjeruje u svoju momčad.

– Izazov je i za mene kao trenera biti u ovakvoj situaciji jer nas je sve vodila ambicija da možemo ostati u borbi za Europu kako ne bi došlo do psihološkog i motivacijskog pražnjenja. Sada je izazov na meni i mom stručnom stožeru izvući iz momčadi maksimum i nadam se da će igrači pozitivno reagirati jer je svaka nova utakmica prilika za dokazivanje – zaključio je trener Širokogi Brijega.

Krilni napadač Ivan Ikić, koji je ove sezone dva puta bio strijelac u pobjedama protiv Leotara, najavio je da Široki ide po pobjedu na sutrašnjem gostovanju.

– Teško je igrati ovakve utakmice protiv momčadi koja se bori za ostanak, ali mi isključivo gledamo sebe, svoj rad, trening i idemo u Trebinje po tri boda – izjavio je Ikić.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!