Kaotična završnica dvoboja četvrtfinala Lige prvaka između Atletico Madrida i Manchester Cityja na travnjaku, ali i u tunelu nakon utakmice glavna je tema nogometnog svijeta u četvrtak ujutro, a bivši igrač Manchester Uniteda, danas stručni komentator Gary Neville ponudio je nešto drugačije mišljenje od ostalih.

– Uživao sam u dvoboju Real Madrida i Chelseaja. Nepopularno mišljenje, ali uživao sam i u dvoboju Atletico Madrida i Manchester Cityja. Znam da je većina bila razočarana ponašanjem igrača Atletico Madrida, ali ja sam uživao u tome. Pokušati i pronaći način za pobjedu, čak i ako si inferiorniji u talentu. Igrači Cityja će biti ponosni ovog jutra što su uspjeli proći, napisao je Neville na Twitteru.

Većina komentara, posebice iz Engleske, mahom osuđuje ponašanje igrača Atletico Madrida.

– Neukusno ponašanje Atleticovih igrača, treba im biti neugodno zbog nekih stvari koje su pokušali napraviti. Svaka im čast na nogometu, usporili su City na način koji nismo dugo vidjeli. Ali ovo na kraju, tome nije mjesto na terenu, rekao je Rio Ferdinand, a s njim se složio bivši veznjak Owen Hargreaves.

– Ovo na kraju, to je bila sramota. Igrali su dobro, nije im to trebalo na kraju, prekršaji nakon sučevog zvižduka, žuti kartoni, crveni karton, potezanje kose…, rekao je Hargreaves.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!