Nogometaši Barcelone, iako su bili veliki favorit uoči uzvrata četvrtfinala Europa lige, nisu prošli dalje i njemački Eintracht Frankfurt uspio ih je šokirati, ne samo na terenu, nego i na tribinama. 

Gosti su izveli pravo čudo pobijedivši tim Barcelone 3:2, ali ono što je još više šokiralo cijelu Barcelonu je nevjerojatna činjenica da je od skoro 80 000 navijača čak 30 000 tisuća bilo u gostujućim bijelim bojama, iako je klub imao pravo na samo 5000 ulaznica.

Da se sprema nešto neuobičajeno moglo se vidjeti već na zagrijavanju igrača, navijači Eintrachta su popunjavali mjesta za domaće navijače, a cijeli kaos oko ulaznica je komentirao predsjednik kluba Joan Laporta

– Ovo što se dogodilo je jedna velika sramota, ispričavam se zbog toga. Ne smijemo dopustiti da se ovakve stvari opet ponove. Pa njihovih navijača je bilo skoro više nego naših. Posramili su nas. 

Reagirao je i trener Barcelone ali i pojedini igrači bili su šokirani tribinama:

– Rekao sam svojim igračima da se fokusiraju na teren, ali ovo je svakako utjecalo na nas. Nije ovo isprika za loš rezultat, ali nam nije uopće pomoglo. Ovo je velika sramota, poručio je Xavi

– Bio sam šokiran kad sam vidio onoliko navijača Eintrachta na tribinama, klub bi trebao paziti na takve stvari, rekao je branič Ronald Araujo.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!