Naša je odgovornost održati klub stabilnim i konkurentnim dugi niz godina, a to se može postići samo ulaganjem u infrastrukturu i odgovarajuće prostore za obuku koji će služiti svim našim sastavima – izjavio je potpredsjednika HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri, nakon što je taj klub sedam kola prije kraja potvrdio sedmi naslov prvaka BiH.

Naglasio je kako treba nastojati postaviti temelje za prikladne terene te nabaviti modernu opremu kako bi pomogli omladincima u maksimiziranju sposobnosti i postojećeg potencijala.

– Moramo se razvijati kao funkcionalnija i snažnija organizacija te planirati 5 godina unaprijed – naglasio je Kabiri.

Dodao je kako imaju tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca za koje je siguran da će se i dalje nastaviti boriti za titule.

– Ovo prvenstvo bit će zapisano zlatnim slovima u povijesti kluba, ne samo zato što smo oborili sve moguće rekorde na terenu, već zato što imamo tim izuzetno velikodušnih i skromnih pojedinaca koje vodi trener Sergej Jakirović – sjajan primjer beskompromisnog profesionalca. S takvim duhom, vodstvom i dosljednošću, siguran sam da ćemo se nastaviti boriti za titule i veseliti naše navijače- poručio je Kabiri.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!