Donedavno je prvo mjesto najgledanijih videozapisi na YouTubeu u Hrvatskoj pripadalo Severini i njezinoj novoj pjesmi.

Pa se do trona sjajnim vanjskim dodavanjem probio Luke Modrića na utakmici protiv Chelsea. I dobro, Lukino dodavanje je dovoljno pogledati samo jednom, nije to Maradona pa da ga vrijedi gledati danima i danima, ali što se dogodi Severini? Naime, i ona je izgubila prvo mjesto!

Sve ih je sve pomela – Breskvica. E da, za one malo starije i neupućenije riječ je o srpskoj pjevačici Anđeli Ignjatović, kao što smo već naveloi poznatijoj kao Breskvica A zasluga je to njezinog novog hita – ‘Loša’. Pa dobro, tko je ta Breskvica?

image
Anđela Ignjatović Breskvica

Mlada Breskvica, rođena 2000. godine u Beogradu, svoj je debitanski singl ‘Utopia’ objavila je početkom 2019. godine. Iste godine potpisala je ugovor s izdavačkom kućom Generacija Zed. Od 2019. do 2021. u brojnim je prilikama surađivala s tadašnjim momkom Voyageom. Na dodjeli glazbenih nagrada 2020. Ignjatović je osvojila nagradu YouTube Star za suradnju ‘Vrati me’, snimljenu upravo s Voyageom.

Ali prošle godine 2021. Anđela Ignjatović se rastala s Voyageom i nastavila s izdavanjem glazbe kao solo izvođač. Potpisala je novi ugovor s Toxic Entertainmentom i objavila svoj drugi solo singl “Sretan put”. Početkom 2022. Anđela Ignjatović je objavila dva singla, “Maska” kao i suradnju s MC Stojanom pod nazivom “Život si moj”.

Breskvica je nakon raskida sa Voyageom promijenila boju kose, stil odijavnja i postala aktivnija na društvenim mrežama, gdje postavlja fotogfrafije i video isječke u kojima pleše uz strane brojeve, a pojavila se i snimka (a može li bez toga u današnje doba) korekcije usana.

Zanimljivo je da je Breskvica odrasla uz sasvim drukčiju glazbu, uz rock i heavy metal, koji su joj puštali njezini roditelji, što je ipak imalo utjecaja, ali na njezin stajling.

Karijera je krenula objavama na Instagramu, a broj njezinih pratitelja je neprestano rastao. Ispričala ja kako se šokirala nakon što ju je na ulici jedna djevojčica zaustavila i zamolila za zajedničku fotografiju. I onda je krenula glazbena karijera.

Ali, da bi se danas uspjelo nije dovoljna samo pjesma, već i privatni život mora biti mamac za publiku. I tu je Breskvica, tj. Anđela, dala dovoljno materijala za pratitelje.

I tu se pojavljuje već opisana veza s reperom Mihajlom Veruovićem umjetničkog imena Voyage, s kojim je objavila i niz zajedničkih pjesama. U jednom su trenutku u regiji bili gotovo pa bez konkurencije, da bi prije godinu dana uslijedio prekid.

Dobro, još postoje špekulacije kako je u pitanju samo dobar marketinški trik, ali u međuvremenu se Breskvica prepustila novoj ljubavi. I Voyage, također.

Breskvica i Voyage objavili su pred raskid svoju oproštajnu pjesmu – ‘Beli grad’, a odmah su uslijedili i njihovi odvojeni uspjesi. Voyage je objavio pjesmu ‘Kartel’, a Breskvica je izbacila prvu solo pjesmu ‘Srećan put’ i prestigla Voyagea za gotovo dvostruki broj pregleda. E moj Voyage, bilo ti je bolje da si se držao Breskvice…

Uglavnom, Breskvica je u jednm nedavnom razgovoru za Telegraf progovorila o novom partneru: ‘Ja sam u vezi, samo nitko nije pogodio tko je i neće pogoditi. Naučila sam da sve što radim, krijem. Nitko ne zna gdje sam i što radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir. On je netko tko voli svoju privatnost i ja ga ne želim pokazivati, ako on to ne želi. To je okej, i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Ja imam svoj posao, a on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. On se ne želi eksponirati i ja to poštujem’, rekla je Anđela Ignjatović.

Tako Anđela o svojoj novoj ljubavi, a u međuvremenu objavljuje pjesme koje i Severinu guraju s vrha top ljestice. Je li to Severinino vrijeme pomalo prolazi…

Loša

Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe
A treba mi minut-dva da te zavedem
Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe
A treba mi minut-dva da te zajebem

Nisam dobra
Nisam dobra…

Nežna kô svila Damaska

Sve što sagradiš, ja porušim kô vila Skadarska
Ja sam takva kakva sam
Nisam dobra bila, ja sam zmija Balkanska

A mislila sam da smo stvoreni
Jedno za drugo rođeni
Kad srce slome ti voljeni
To te promeni

Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe
A treba mi minut-dva da te zavedem
Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe


A treba mi minut-dva da te zajebem

Nisam dobra
Nisam dobra…

Ranjena lavica
Dižem se na divljem vetru, prava ratnica
Za tebe peta dahija
Bujicu rumiju, to je vlaška magija

A mislila sam da smo stvoreni
Jedno za drugo rođeni
Kad srce slome ti voljeni
To te promeni

Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe
A treba mi minut-dva da te zavedem
Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe
A treba mi minut-dva da te zajebem

Nisam dobra

Nisam dobra…

PIŠE JOŠKO DADIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!