Nakon dvije godine stanke, ponedjeljak, 8. kolovoza, bit će dan održavanja devetoga po redu humanitarnog koncerta “Blatničke note dobrote”, koji sa svojim Blatničanima organizira Mate Bulić, prenosi brotnjo.info. Ovo je svojevrsni povratak kralja dobre zabave, kako ga naš narod voli nazvati, nakon životne bitke koju je izborio u proteklom razdoblju.

– To razdoblje je ružan san, ružna epoha u mom životu. Šest mjeseci nisam mogao stati ni na jednu nogu. Minuta sjedenja, uz pomoć, naravno, bila mi je pomak. Danas, hvala Bogu, sve sam radim. Obitelj zamolim da je što dalje od mene, u smislu da mi ne pomažu mnogo. Konačno sam došao u tu poziciju da sam samostalan i sretan sam zbog toga. Sad je već druga priča – kazao je Mate.

Najteži trenuci

Informaciju o održavanju koncerta potvrdio je sam Mate Bulić. Kaže kako je koncert ujedno njegova zahvala svima na potpori koju su on i obitelj dobili u teškim životnim trenucima koji su sada, hvala Bogu, iza njega. Mate je iskoristio prigodu te je svima poželio sretan i blagoslovljen Uskrs. Otkrio je kako će Blatničke note dobrote, nakon dvogodišnje stanke, zasigurno biti jedan od najvećih glazbeno-društvenih događaja u 2022. godini, i to ne samo u Hercegovini. Okupit će se tu brojni Matini prijatelji s hrvatske glazbene scene, a svi će oni na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s tisućama Hrvata iz domovine i dijaspore zapjevati kao jedan. Tako u Blatnicu stižu Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Opća opasnost, Vatra, Dalmatino, Stjepan Jeršek Štef, Šima Jovanovac, Antonija Čerkez, Ivana Marić, Jozo Vučić… Bit će tu još nekih iznenađenja, ali o tome drugom prigodom.

Deveta godina

Ovo je deveta godina da Blatničke note dobrote uz zajedništvo našega naroda šalju poruke ljubavi prema onima u potrebi. I ovogodišnji koncert bit će humanitarnoga karaktera, kakvi su bili i svi dosadašnji. Kako nam je rekao Mate, pripreme su u punom jeku, ekipa iz Blatnice već je zasukala rukave i razrađuje sve do posljednjega detalja. Sigurni smo da u ponedjeljak, 8. kolovoza, dobre energije i zajedništva neće nedostajati.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!