Glumica Marijana Mikulić provela je ovogodišnji Uskrs u posjeti svojoj obitelji u Hercegovini gdje je bila sa suprugom i sinovima. Sve je raznježila objavom na svom Instagram profilu na kojemu je objavila fotografiju svoje 88-godišnje bake Šime zajedno sa sinovima Andrijom, Ivanom i Jakovom.

Baka Šima ima dvadeset četvero praunuka

“Babuška Šima, 88 godina. Svaki put pomislim tko zna hoće biti još tu kada opet dođem, jer moji dolasci su se prorijedili, njeno zdravlje nije više najbolje.. Jedino njen duh je još mlad i vedar, i on ju nosi. Kaže – nemoj odmah pravit kavu, znam čim popiješ da odeš. Ajmo prvo malo porazgovorit. Ja pokušavam skinuti koje kilo a ona mi kaže – ćusta si, točno si se popravila. Kažem jesam baba, fala ti. Ako se netko nekad pitao na koga sam “što na umu to na drumu” – to je moja baba Šima. Moja Zgerila i moja baba”, napisala je Marijana u opisu fotografije.

“Baš mi žao što takvih baba nema više, bile su mi zakon, toliko su pozitivne, i ono ajde moj sinko šta god Bog da…a kuća mirisala na domaću hranu …sad su stari u staračkim domovima s Alzheimerom i demencijom ,zato upijaj svaki minut s njom ,živila baba stopet pa opet”, napisala je u komentarima jedna korisnica Instagrama.

“Ja svoje više nemam. Uživaj s njom Mare još dok je s Vama. Moje nema sad 5 mj. Tuga je ogromna. Neopisiva. Moja je u Livnu. Idem joj u 5.mj na grob. Ne znam kako ću skupit snage i otići. Jako je voljela svoju praunučad, kao sto vidim da tvoja voli svoju. Naše babe su posebne babe. Dobre, iskrene! Ponekad stroge ali pravedne”, bio je još jedan od komentara.

Baka Šima ima dvadeset četvero praunuka, čak ima i jedno prapraunuče.

“Po njoj se trebala zvat moja kćer, da sam je imala”, kaže Marijana.

Izvor: frendica.hr

error: Content is protected !!