HDZ je na facebooku poručio predsjedniku RH Zoranu Milanoviću “neka se izjasni hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku”.

“Svaki put kad je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog. Neka se izjasni: hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje na svaki način nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku”, stoji u objavi.

Drže kako “nervoza raste”.

“Kremljenko je u problemima. Čak optužuje Ukrajince da sami sebe ubijaju. Kao i nakon afere Janaf ili slučaja Vruja, tako i sada – kada se razotkriva da ima itekako veze s inicijativom za pomilovanjem udbaških ubojica – Milanović gubi živce”, ističu iz HDZ-a osvrćući se, među ostalim, na Milanovićevu izjavu o ratu u Ukrajini.

Naime, Milanović je jučer, referirajući se na rusku invaziju na Ukrajinu, među ostalim ustvrdio “Netko će morati sutra položiti račune, tko je odgovoran za ovoliko smrti u Ukrajini. Jesu li krivi Ukrajinci ili oni koji su ih huškali na to”.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!