Jutro nakon užasne noći i velikog broja potresa u Stocu, grad je osvanuo tužan. Naime, u potresu je smrtno stradala 27-godišnja Elmira Sefo, dok su njeni roditelji i sestra lakše ozlijeđeni.

Tragična smrt mlade djevojke teško je pala njezinim sumještanima koji su proveli noć u automobilima.

– Ne dao Bog nikome, ovo da se dogodi. Sve nas je to unazadilo… riječima se ne može opisati. Bilo je strašno, teško da je itko spavao, jer, nakon onog prvog zemljotresa bio je cijeli niz nešto slabijih, ali sve bi nekako da se nije to desilo – Jasmina i Razija komentirale su za Dnevni avaz tragediju koja se sinoć dogodila, prenosi Jutarnji list.

Na mjestu nesreće svi su na nogama, i policija i civilna zaštita i mještani koji strahuju od novih potresa. Prema njihovim riječima, ogromna stijena s brda obrušila se na kuću u kojoj je bila nesretna Elmira, koja je podlegla ozljedama u mostarskoj bolnici ‘Dr. Safet Mujić’.

Preko krova kuće postavljen je najlon kojim je prekrivena rupa od stijene i u tijeku je očevid.

Elmirini roditelji su lakše ozlijeđeni i trenutno su na sigurnome. Susjedi su potreseni i shrvani zbog gubitka mladog života. Jedan od njih je za N1 BiH rekao da je prvi pritrčao djevojci u pomoć nakon nesreće, ali da je, nažalost, vidio da nema pomoći jer, kako je dodao, zadobila je izuzetno teške ozljede.

– Kako se osjećamo? U strahu nismo spavali nikako. Kad je to krenulo, hučalo je kao da idu tri vlaka, lomilo je sve pred sobom, rekao je Rasim Mulač potvrđujući da je pokušao pomoći djevojci.

– Jesam, što ću kad je bila stijena na njoj, ali je ona bila gotova… Prvi sam došao, nisam više sposoban govoriti, rekao je Mulač, prenosi Jutarnji list.

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!