Hvala svima koji su vjerovali u mene i bili uz mene – kaže Mia Dimšić jutro nakon nastupa u prvom eurovizijskom polufinalu u kojem, nažalost, nije uspjela skupiti dovoljno glasova publike i žirija za prolazak u veliku subotnju završnicu Eurosonga. Kako se osjeća nakon svega?

– Sretno i ponosno što smo sve odradili najbolje što smo mogli, što sam oko sebe imala predivne ljude i što sam uopće imala priliku stajati na jednoj takvoj pozornici i proživjeti cijelo to iskustvo – kaže Mia, za koju su sinoć u Torinu navijali njena mama, teta, sestre, te mnogobrojni prijatelji.

Bi li danas, jutro kasnije, išta promijenila u svom eurovizijskom nastupu?

– Mislim da smo bili opušteni, dobro raspoloženi i emotivni u isto vrijeme i ne bih ništa mijenjala – govori Mia pakirajući kofere za Zagreb.

– Nažalost, ne ostajemo do subote u Italiji nego već danas putujemo u Hrvatsku i bacamo se svatko na svoje predstojeće obaveze – kaže Mia dok Damir Bačić, njen menadžer i koautor skladbe ‘Guilty Pleasure’ dodaje:

– Stvarno smo dali sve od sebe, a u protekla tri mjeseca obišli smo pola Europe promovirajući pjesmu. A kad čovjek da sve od sebe, što god bude, sve je super i sigurno dobro iz nekog razloga. Ovdje u Torinu smo upoznali jako puno mladih talentiranih glazbenika iz cijele Europe i sigurni smo da će uskoro uslijediti suradnje koje će nam pomoći u predstavljanju Mije i njezinog albuma na engleskom jeziku koji je u pripremi – najavljuje Damir Bačić, a mi Miju pitamo hoće li u subotu gledati finale Eurosonga i za koga će navijati.

– Gledat ću, naravno, a navijat ću za svoje nove prijatelje Konstraktu (Srbija), Vladanu (Crna Gora), Andreu (Makedonija), Malika (Njemačka), Maro (Portugal)… Neka pobijedi najbolji – poručuje Mia.

Izvor:jutarnji.hr

error: Content is protected !!