U videu koji je prvi objavio The Sun prikazan je Anthony Joshua kako se suočava s grupicom studenata i očitava im lekciju nakon što su ga iznervirali svojim izjavama o borbi protiv Tysona Furyja. Podsjetimo se, Joshua im je u tom navratu poručio sljedeće:

“Zapamtite da sami birate što govorite jer kada jednom počnem razbijati vaše staklene čeljusti nikome se to neće svidjeti. Pazite što pričate jer ne znate tko mi to može prenijeti.”

Ovime se može naslutiti da su studenti međusobno ogovarali Anthonyja Joshuu, te da je jedan od njih vjerojatno to prenio njemu bliskoj osobi ili možda čak Anthonyju direktno, na što je ovaj odlučio reagirati. Tyson Fury ovu je situaciju iskoristio da dodatno “zapapri” odnose između njega i sunarodnjaka mu Anthonyja Joshue. Tim povodom u svojem nedavnom Tweetu napisao je: “Tako djelujem i na one najbolje.”, čime je htio dokazati kako ima veliki utjecaj na bivšeg prvaka, u ovom slučaju negativan.

Joshua je već bio u pregovorima za borbu protiv Furyja, ali na kraju se Fury morao ipak boriti protiv Wildera zbog ugovora, a Joshua se borio protiv Usyka u meču koji je izgubio. Usyk i Joshua su trenutno u fazi priprema za međusobni revanš, a pobjednik tog meča mogao bi se boriti protiv Tysona Furyja za ujedinjavanje pojaseva prema svim federacijama, čime bi dobili neprikosnovenog prvaka svijeta. Naravno, to je za sada daleko od realizacije s obzirom na to da je Fury najavio umirovljenje od boksa, no fanovi i dalje gaje nadu u to da će se Fury u konačnici ipak predomisliti.

Pretpostavlja se da bi Fury svoju konačnu odluku mogao donijeti ovisno o ishodu meča između Joshue i Usyka.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!