Petak poslijepodne na Kravici je bilo veselo.

U sklopu Ljubuški outdoor festivala održane su dječje utrke, mališani su se utrkivali u četiri kategorije, a sve pod budnim okom članova Hrvatskog atletskog kluba Ljubuški i trenera Vladimira Pokrajčića.

Dok su se djeca utrkivala, roditelji su navijali za njih i pratili sve oko staze, a posjetitelji su mogli uživati i u brojnim popratnim sadržajima na platou iznad vodopada Kravica.

Tamo je već niknuo pravi mali grad s mnogobrojnim štandovima, djecu je posebno oduševljavala streličarska radionica gdje je Marko Bokšić iz Streličarskog kluba “Cevitana” Čitluk pokazivao kako pravilno napeti luk i ispaliti strijelu, a oko njega se stvorio veliki red djece.

Uz streličarstvo, posjetitelji su mogli vidjeti i štandove ljubuških paraglidera, a mališani su sjedalicu za paraglider danas najviše koristili kao ljuljačku i sjajno su se zabavljali.

Za odrasle su tu bili štandovi s pićima, roštilj je radio „punom parom“, a kraj večeri bio je u znaku jazza, za pozornicom su se izredali bendovi osnovne i srednje glazbene škole Ljubuški, pokazali su zavidno glazbeno umijeće, a šlag na tortu bio je nastup ljubuškog Jazz kvarteta Birdland.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji klikom na sliku ispod ili OVDJE

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!