Megahitovi Jel’ ti reka ko, Ako te pitaju, Moje zlato, Voli me, Uvik isti, Šporke riči, Trebam nekoga, Ko nam brani, Volim i postojim, Srce za vodiča, samo su dio bogatog repertoara koji hrvatska megazvijezda priprema za spektakl u Herceg Etno selu!

Najtraženiji pjevač 2022. godine, omiljena splitska klapa koju obožavaju sve generacije publike i živa legenda domaće pop-rock scene spremaju ovogodišnje koncerte ljeta u Herceg Etno selu u Međugorju, u organizaciji Idea Event agencije.

U srijedu, 27. srpnja, Petar Grašo pokazat će Hercegovini zašto je ove godine dvije večeri zaredom napunio Arenu Zagreb, ali i rasprodao Arene u Splitu i Skoplju, Križanke u Ljubljani, kao i sve najveće dvorane u regiji.

Od svojih početaka, kada je pisao pjesme za velikane poput Olivera, preko hitova s potpisom para Huljić, do niza nagrada i impresivne produkcije – Grašo je jamstvo za doživljaj nabijen emocijama i uzavrelu atmosferu.

Megahitovi Jel’ ti reka ko, Ako te pitaju, Moje zlato, Voli me, Uvik isti, Šporke riči, Trebam nekoga, Ko nam brani, Volim i postojim, Srce za vodiča, samo su dio bogatog repertoara koji hrvatska megazvijezda priprema za spektakl u Herceg Etno selu!

U petak, 5. kolovoza, klapa Rišpet svojim će nastupom obogatiti hercegovačku ljetnu ponudu, ali i uveličati Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Koncert u Herceg Etno selu dio je i proslave desete godišnjice postojanja klape, koju čine Ivo Amulić (solist), Frane Jukić (prvi tenor), Jure Šaban-Stanić (drugi tenor i umjetnički voditelj klape), Gordan Bezer (bariton), Jure Bralić (bas), Igor Visković (bas), Marin Tramontana (gitara), Leo Škaro (klavijature) i Pero Kozomara (skladatelj i producent). Ova se ekipa, osim brojnim nagradama, može pohvaliti i s pet rasprodanih velikih koncerata u Lisinskom i rekordnom posjećenošću klapskog koncerta u Spaladium Areni. Poznati dueti s Mišom, Rozgom i Doris, kao i hitovi poput Šta mi ljube oćeš kazat, Ajme šta te volin, Maka maka, Mislin samo na te, Kad je pošla ća, Lumin, Projdi mojon kalon i Fališ mi učinili su ove dalmatinske slavuje jednom od najpopularnijih hrvatskih klapa!

U petak, 12. kolovoza, Željko Bebek pobrinut će se da dobro prodrma i raspleše hercegovački kraj. Originalni pjevač Bijelog Dugmeta, rođeni Sarajlija koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, istinska je pop-rock ikona koja na ovim prostorima traje već skoro 50 godina.

Na koncertu u Međugorju zapjevat će megahitove poput Tijana, Oprosti mi što te volim, Da je sreće bilo, Laku noć svirači, Žuta ruža, Jabuke i vino, Dabogda te voda odnijela, ali i novije uspješnice poput Kupit ću nam sat, Kakav otac takav sin, Ono nešto naše, Ako voliš ovu ženu, Ja po kafanama i druge.

Uz Željka, publici će se po prvi puta uživo predstaviti i njegov sin – gitarist Zvone Bebek, kao član Bebek benda! Pokrovitelj ovih koncerata je EP HZHB, a ulaznice za koncerte mogu se od danas kupiti u sustava kupikartu.ba, te na recepciji Herceg Etno sela i info pultu Mepas mall-a.

Izvor:Bljesak.info

error: Content is protected !!