Proteklog vikenda Odbojkaški klub Ljubuški bio je domaćin tradicionalnog odbojkaškog turnira “sveti Ante”.

Turnir je u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom okupio oko 100 cura 2005. godište i mlađe koje su nastupile u šest ekipa, od kojih mnoge imaju dugu i bogatu odbojkašku tradiciju.

Turnir se igrao u dvije grupe gdje su na kraju finalni susret izborile ekipa Odbojkaški Klub Troglav Livno i ŽOK Ribola Kaštela.

Mlade odbojkašice Ribola Kaštela na kraju su slavile.

„Obilje lijepih poteza postignutih u sedam odigranih utakmica ne bi se postidjele ni puno veće odbojkaške sredine. Mi kao organizatori osigurali  smo da svi sudionici dobiju majice, medalje, zahvalnice, jelo u tijeku dana kao i večeru za finaliste uz rijeku Trebižat. Preteško je prenijeti emocije u par rečenica i zahvaliti se svima koji su doprinijeli da se nešto međunarodnog karaktera u ženskoj odbojkaškoj konkurenciji održi u Ljubuškom, ali po reakcijama sudionika moramo se pohvaliti da je bilo na dosta visokoj razini“, naveli su iz Odbojkaškog kluba Ljubuški i uputili zahvalu sponzorima.

„Hvala svim sponzorima bez kojih ovo ne bi bilo moguće, a posebno hvala ministru financija ŽZH Toniju Kraljeviću te gradonačelniku Ljubuškog Vedranu Markotiću koji su dodijelili odličja za najbolje. Hvala i svim ekipama koje su došle i u sportskom ozračju uveličali ovaj dan. Najboljoljom igračicom turnira proglašena je Lana Sesar iz ekipe koja je ujedno i pobjednik turnira“, priopćili su iz Odbojkaškog kluba Ljubuški.

error: Content is protected !!