Austrijska plesna grupa The Freaks uspjela je ući u polufinale “Britain’s Got Talent”, a s njima i malena Hrvatica Atiana Barišić koja je njihova članica.

Atiana je djevojčica koja živi s obitelji u Austriji i prema izvješćima medija učenica je Plesne akademije OÖ.

Nastup Freaksa, pa tako i Atiane, potpuno je oduševio žiri – Simona Cowella, Amandu Holden, Davida Walliamsa i Aleshu Dixon. Dapače, poslovično strogi i zajedljivi Cowell nije štedio riječi pohvale za njihovu spektakularnu akrobatsku izvedbu te je rekao da imaju “četiri gigantskih DA” za prolazak u daljnje natjecanje ovog talent showa.

Snimku koja je postavljena na YouTube pogledalo je skoro tri milijuna ljudi, a njihov nastup prikupio je gotovo 2000 komentara. Tijekom njihova nastupa, članice su prestrašeno zazivale Boga, a u nekoliko navrata vidjelo se kako je slavna četvorka uistinu zatečena.

Bilo je zastrašujuće, uzbudljivo i jedna od najčudesnijih izvedbi koju smo imali prilike vidjeti u “Britain’s Got Talent”, impresionirano je zaključio David.

Alesha im je rekla da nisu bili ovozemaljski, a Amanda kako su bili prava gozba za oči te im čestitala na hrabrosti, ali ne samo njima već i njihovim roditeljima.

Ta količina posla koja je uložena u otvaranje točke, grafiku, ma sama kreacija, izvedba i vještina čini vas čudesnim, kazao im je Simon rekavši autoru točke da je ovo genijalno i kako treba biti ponosan.

Izvor: Jabuka.tv