Odlazak ne znači ujedno i zaborav. Upravo to je nit vodilja biciklista koji se svake godine okupljaju na memorijalnu biciklijadu za prijatelja Ivana Brkića.

I ove godine, po treći puta do sada, organizirana je memorijalna biciklijada u spomen na tragično preminulog Ivana Brkića.

Biciklisti iz biciklističkog kluba “Čapljina” i biciklističkog kluba “Ljubuški” jučer su se okupili na Trgu kralja Tomislava i odvezli memorijalnu biciklijadu do vječnog počivališta našeg Ivana na Počitelj Brdu.

“Ovo je treća memorijalna biciklijada za našeg Ivana. Prvu smo radili mjesec dana nakon smrti. Dvije godine je prošlo ali bol ne jenjava. Teško nam je ali skupili smo snage da se danas okupimo tu za njega. Tu je i dio ekipe koji su najviše biciklirali s našim Ivanom, tu su i prijatelji iz biciklističkog kluba Ljubuški koji su također biciklirali s Ivanom. Teško nam jeste ali upravo ovim činom želimo pokazati da ga nismo zaboravili i nadam se ova priča neće ugasiti kroz godine nego da će se još više omasoviti.”, kazao je za Đaka city portal predsjednik biciklističkog kluba “Čapljina” Vedran Pažulj.

Izvor: Djaka-city.info

error: Content is protected !!