Pobjedom ekipe Volarević promet Dalmata salon hotel Park završeno je prvo izdanje malonogometnog turnira Mostar 2022. godine.

U finalnom susretu koji je na igralištu Desete osnovne škole okupio veliki broj ljubitelja futsala s 3:1 je poražena momčad Caffe Label. Dvostruki strijelac za pobjednički sastav bio je Ante Galić, jedan pogodak postigao je Duje Medak, dok je jedini gol za Label djelo Dragana Edija Marića.  

Treće mjesto osvojila je momčad  HVIDR-a  Mostar koja je s 5:1 porazila  Karliko Brothers. Golove su postigli Marin Šunjić, Niko Škugor, Mile Pehar, Franko Jelovčić i Romano Vlaho, jedini pogodak za Karliko djelo je Zvone Ćavara. 

Nakon završetka finalnog susreta dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima turnira. Najbolji vratar je Bože Medić (Volarević promet), najbolji strijelac sa sedam golova Duje Medak koji je ponio i epitet najboljeg igrača turnira. 

Rezultati: 
Utakmica za treće mjesto: HVIDR-a Mostar – Karliko Brothers 5:1 (Marin Šunjić, Niko Škugor, Mile Pehar, Franko Jelovčić, Romano Vlaho / Zvone Ćavar)
Finale: Volarević promet Dalmata salon hotel Park –  Caffe Label 3:1 (Ante Galić 2, Duje Medak / Dragan Edi Marić)

Završeno je prvo izdanje malonogometnog turnira Mostar 2022. godine.

Snimku cijele završne večeri malonogometnog turnira Mostar 2022. možete pogledati na sljedećem LINKU
 

Izvor:pogled.ba