Djeca mlađa od deset godina gledala su potpuno gole bicikliste na homoseksualnoj povorci u Seattleu, koja se održavala u ponedjeljak prijepodne, objavio je Breitbart.

Maloljetni izviđači su natjerani da nose zastave duginih boja, mada se na videosnimkama vidi da im je neugodno.

Potom su “nastupili” goli biciklisti, muškarci i žene.

U homoseksualnoj povorci su potom prošli i prosvjednici koji zastupaju abortus odnosno ubijanje djece u majčinoj utrobi. Prosvjedovali su protiv presude Vrhovnog suda kojom je u petak poništena skoro 50 godina stara odluka Roe v. Wade, koja je u SAD-u omogućila pobačaje.

Neki radnici tvrtke Amazon također su marširali u homoseksualnoj paradi, tražeći od tvrtke da ukloni, kako smatraju, “transfobične” knjige sa svoje platforme.

“Homoseksualna biciklijada” i u Zagrebu

Podsjetimo, u Zagrebu je u subotu održana treća homoseksualna povorka na biciklima.

Ove je godine u povorci sudjelovao Luka Korlaet, zamjenik ekstremno lijevog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

“Homoseksualna biciklijada” održava se u organizaciji inicijative Ponosni Zagreb, a projekt se provodi kroz platformu Clubture uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova, Grada Zagreba i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz program Centri znanja.

Prošle godine među okupljenima na homoseksualnoj povorci na biciklima pojavile su se i Sandra Benčić, saborska zastupnica i jedna od čelnica stranke Možemo, te Danijela Dolenec, zamjenica gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!