Većini roditelja počne nedostajati imati novorođenče u kući nakon što njihova djeca odrastu. Tako je bilo i Janel, majci desetero djece. Naime, iako je mislila da je završila s rađanjem djece, dobila je bebu u 47. godini života.

Inače iz Utaha, Janel je podijelila TikTok video u kojem je slika njezine velike obitelji. Ona ima ukupno šest sinova i četiri kćeri u dobi od 28 godina do pet mjeseci.

-Sa 46 godina sam mislila da sam gotova s ​​djecom, a sada sa 47 godina imam deseto dijete – napisala je u videu u kojem pokazuje svoju sliku iz bolnice s novorođenim sinom.

Dječačić po imenu Stone je rođen još u siječnju ove godine, i dok su svi u obitelji oduševljeni što imaju novog brata – čini se da ljudi na društvenim mrežama misle da je to bila loša ideja.

Jedan je je komentirao: ‘Suosjećam s vašom starijom djecom. Zaglavili su u brizi o mlađoj’.

-Apsolutno nije pošteno za djecu! – dodao je drugi.

Video je od tada postao viralan, skupio je preko tri milijuna pregleda, no mnogi su hvalili Janel i čestitali joj na novom članu obitelji.

Jedan korisnik je napisao: ‘Čestitamo! Djeca su nevjerojatan blagoslov’.

-Mene je mama dobila u 46-oj. Čestitam! – napisao je drugi korisnik. Treći komentar je glasio: ‘Čestitam! Zanemarite zločeste komentare’, piše The Sun.

Pogled.ba

error: Content is protected !!