Britanska tenisačica Jodie Burrage obilježila je prvi dan natjecanja na Wimbledonu nakon što je spasila dječaka koji je skupljao loptice.

Burrage je napravila potez vrijedan epiteta herojski. Usred meča protiv Ukrajinke Lesije Curenko ugledala je da se dječak koji skuplja loptice ne osjeća dobro.

Nesretni mladić nije mogao adekvatno stajati na nogama, izgledao je nestabilno prije nego što je krenuo padati. Na svu sreću, Britanka je pravovremeno reagirala.

Dok to drugi nisu primijetili, Burrage ništa nije čekala. Otrčala je do svog mjesta, uzela energetsko piće i energetski gel te mu donijela i pomogla mu.

Također, iz publike mu je donijela i vrećicu gumenih bombona kako bi se dječaku vratila energija. Burrage je odvela nesretnog mladića do stolice i pomogla mu te tako izazvala velike aplauze prisutnih.

Prekid meča trajao je 10 minuta, a dječak se oporavio. Britanka je poražena u dva seta od Lesije Curenko, ali je herojskim potezom “pokupila” svu slavu i pridobila brojne neutralne navijače na svoju stranu za naredne poduhvate.

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!