Kotizacija za sudjelovanje je 20 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

U organizaciji TO ČapljinKa – Čapljina 2. srpnja (subota) po 17. put se održava ”Pustolovna utrka” – hercegovački triatlon. Natjecatelji će voziti kanue u dužini od cca 7,1 km (kupalište ”Matica” na rijeci Trebižat – Struge, kupalište ”Jaz”), trčati u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište ”Jaz” – Mogorjelo ”Villa Rustica”) i voziti bicikla kroz grad prema Klepcima, te u PP Hutovo blato u dužini od cca 9,1 km (Mogorjelo ”Villa Rustica” – Karaotok, motel ”Park”).

U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala Čapljine. Promidžba i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja i tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštivanja.

Natjecatelji se mogu prijaviti u uredu TO Čapljinka najkasnije do 30.6.-četvrtak do 12:00 sati.

Izvor: Bljesak.info

error: Content is protected !!